WAT WAS UW ERVARING? LAAT HET MIJ WETEN

Reactie plaatsen

Reacties

Natasja
4 maanden geleden

Ik ben ontzettend blij dat ik de stap heb gezet om bij Birgit binnen te stappen voor ondersteuning bij het verwerken van trauma uit het verleden. Vanaf het eerste moment voelde het goed, vertrouwd en warm. Ondanks mijn enigszins sceptische houding in eerste instantie heb ik met enkele sessies IEMT en een sessie verbonden ademhaling zoveel meer rust gekregen dat ik het zonde vind dat ik dit niet eerder heb gedaan. Ik verwacht zeker nog een keer terug te keren voor een sessie wanneer ik dit nodig heb.

Renske Feller
een jaar geleden

Inmiddels heb ik twee sessies gehad met Birgit en zij geeft mij zo veel vertrouwen dat ik met haar begeleiding mijn grootste angsten onder ogen durf te komen. Superdankbaar daarvoor! Ik heb eerst een individuele BRTT + Breathwork sessie gedaan en hierin al heel wat verdriet en pijn kunnen loslaten. De sessie was pittig, maar ook heel warm en liefdevol. De tweede sessie was alleen een Breathworksessie, die eveneens pittig was, maar ook weer zó waardevol! De volgende keer ga ik voor een groepssessie; iets wat ik heel moeilijk vind, omdat ik altijd veel last had van schaamte en me te verantwoordelijk voelen voor (de pijn van) anderen. Ik kijk hier met spanning en vertrouwen naar uit!

Larissa
een jaar geleden

Ik las het artikel over BRTT ik heb me meteen aangemeld om mee te doen met een groepje, omdat ik veel klachten kon afvinken en ik voel me een lange tijd al erg slecht en onrustig.
Ik had geen idee wat ik kon verwachten. In alle rust, energie en liefde werd er tijd in ons gestoken. Het was een bijzondere en vertrouwde sfeer. Ik heb er nu al ontzettend veel baat bij, ik had dat niet durven denken omdat ik dacht het te mooi was om waar te zijn. Maar het werkt en ik zou het iedereen aanraden! Ik heb oprecht minder depressieve gedachten en lichamelijke klachten waar ik geen raad mee wist. En kan weer meer genieten van de dagelijkse dingen! Ik ga dit zeker vaker doen. Bedankt!!

Betty
een jaar geleden

Ik kwam bij Birgit met veel onbegrepen klachten. De rust en erkenning die Birgit me meteen bij de eerste kennismaking gaf, was zo bijzonder voor mij. Haar kennis en vaardigheden in combinatie met haar vriendelijkheid en doortastendheid waren enorm fijn! Bedankt voor je hulp!

Pascal du Maine
een jaar geleden

Bij Birgit geweest voor een boddy remember trauma. Was een hele fijn ervaring onder de iefde volle begeleiding van Birgit. Werd tijdens mijn sessie opnieuw geboren was een hele mooie ervaring. Voel weer echt als herboren lijkt net of je opnieuw begint met je leven na burn out. Birgit is zeker een aanrader voor als je het even niet meer weet. Bedank liefs pascal

Rianne Biesheuvel
een jaar geleden

Ik heb heel veel geleerd en ervaren tijdens deze sessies. De kennis en ervaring van Birgit en de manier waarop ze me tegemoet trad sprak me meteen aan. Birgit gaf me vanaf de eerste kennismaking een veilig gevoel zodat ik, aan de voor mij onbekende sessies met vertrouwen kon deelnemen. Het afvallen werd al snel een "way of life" die ik mezelf eigen kon maken . Het gezonde leven wordt vanzelfsprekend waardoor je niet meer bezig bent met "lijnen". Inmiddels ben ik 9 kilo afgevallen, zie mijn valkuilen beter en ik zie ook niet op tegen de feestdagen omdat het maken van de goede keuze eigenlijk geen issue meer is. Ik ben heel blij met dit resultaat, het is me in geen jaren gelukt dit doel te bereiken. Als mens en als deskundige kan ik Birgit heel erg waarderen. Mijn dank!

Trauma release (BRTT) en Breathwork
een jaar geleden

Bijna een jaar geleden kwam ik bij Birgit terecht met PTSS klachten. Ons contact voelde direct fijn en vertrouwd en ik vond het een verademing dat ze zo veel kennis heeft en naar het complete plaatje kijkt als mens. Birgit is in een volledig op mij aangepast tempo gestart met gesprekken in combinatie met IEMT en ademhalingsoefeningen waarin ze mij heeft terug begeleid naar mijn eigen kern. Hierdoor kreeg ik letterlijk meer lucht maar ik sliep ook veel beter.

Als kers op de taart heb ik onlangs een sessie Trauma release (BRTT) en Breathwork ontvangen. Dit is toch wel de meest bijzondere ervaring in mijn leven en zou eigenlijk willen zeggen dat iedereen zichzelf zo´n ervaring zou moeten gunnen. Het is een intensieve maar zeer liefdevolle sessie waarin Birgit mij professioneel heeft begeleid om opgeslagen spanning in mijn lichaam los te laten. Gelijk erna voelde ik me een ander mens. Ik voel me veel minder angstig, mentaal en fysiek sterker en nog steeds werkt het door. Maar het belangrijkste, ik voel me weer mezelf, alleen dan de verbeterde versie! Ook de nazorg is ontzettend fijn.

Ik kan Birgit niet genoeg bedanken voor alle hulp want woorden zijn eigenlijk niet genoeg. Je hebt een speciaal plekje in m'n hart! Liefs Amanda

Marleen Broeders
2 jaar geleden

Mijn eerste doel waarmee ik bij Birgit kwam, was rustiger worden in mijn hoofd. In mijn gepieker was er maar één weg en daardoor bleef ik in cirkels denken, ik was er moe van. Door de gesprekken met Birgit en de IMT behandelingen zag ik allerlei zijwegen en dus andere keuzes. Dit bracht veel rust in mijn hoofd. Vanwege mijn overgewicht zijn we daarna gegaan voor de virtuele maagband. Eerst was ik wat sceptisch, maar het werkt. Een toverstafje is het niet, je moet het zelf doen, maar het is wel een grote duw in je rug. Ik ben helemaal niet bezig met lijnen, dat vind ik al een groot pluspunt. Je merkt dat je minder trek heb in eten, je porties worden kleiner en je voelt je keifijn. Zelfs in mijn vakantie hield ik het vol om gezond en niet teveel te eten. Inmiddels ben ik al 10 kilo kwijt en heb rust in mijn hoofd. Een tevreden mens. Birgit, dankjewel voor je hulp.

Niek Golsteijn
2 jaar geleden

Birgit heb ik als een professionele, rustige en warme vrouw ervaren. Dit heeft met IEMT en de de coaching mij erg geholpen om inzicht te krijgen in en het in perspectief plaatsen van de problemen en emoties.

Daisy
2 jaar geleden

Bij Birgit kwam ik omdat ik overgewicht had. Ze waarschuwde mij meteen dat het niet alleen fysiek afvallen zou zijn. En wat een top traject gingen wij aan. Emotionele ballast werd aangekeken en liefdevol losgelaten. Eetpatronen werden aangepast en ik verloor zienderogen ballast.
Ik voel me energieker en ben me er meer van bewust wanneer ik eten emotioneel inzet. Nu kan ik genieten van gezond eten zonder mijzelf iets te ontzeggen.
Kan iedereen die liefdevol wil afvallen en ondertussen bereid is emotionele last te onderzoeken, een traject bij Birgit van harte aanbevelen.

Anouk
2 jaar geleden

Toen ik bij Birgit naar binnen liep, voelde ik me gelijk op mijn gemak. Voor mij is dit het allerbelangrijkste als je een nieuwe stap zet in zelfontwikkeling. Want dat was mijn reden een keer hypnotherapie te gaan doen. Birgit legt goed uit wat ze doet zodat je het begrijpt, laat je inzien dat alleen jij de controle hebt en luistert heel goed naar wat je zegt. Er is zelfs ruimte voor het kritische stemmetje waarvan ik van tevoren niet hoopte dat deze opkwam. Logischerwijs gebeurde dat wel en ook hierin snapt Birgit precies wat er gebeurt in je brein.

Ik heb in twee sessies een enorm besefmoment gehad, wat me vertelde; ik ben al waar ik wil zijn, ik moet het alleen nog uitdragen. Ik heb handvatten gekregen om dit te kunnen en mijn voorheen vooral negatieve gedachten zijn omgezet in positieve. Ik voel me lichter en ben wat zachter voor mezelf en anderen. Heel fijn!

Of je nu een sterk aanwezig probleem hebt, of jezelf wat meer wil uitdagen en niet zo goed weet wat je dwarszit; ik zou aanraden om Birgit een keer op te zoeken en samen dit 'avontuur' aan te gaan!

Lucie
2 jaar geleden

Birgit heeft mij ontzettend fijn geholpen de afgelopen tijd. Ik kwam bij haar terecht voor verschillende klachten, waaronder burn-out en angst. De IEMT en hypnosessies gaven mij telkens wat meer ruimte. Hiernaast heb ik bij Brigit coaching gehad. Zij hielp mij om op een andere manier naar dingen te kijken en gaf mij tips.

Ik wil Brigit nogmaals bedanken! Ik raad Birgit aan voor iedereen die eens op een andere manier naar zijn/haar klachten wil kijken. Birgit laat je in je eigen waarde, schept een band van vertrouwen en heeft een ontzettend fijn luisterend oor.

MaestroTMan
2 jaar geleden

Uit de nasleep van een burn-out had ik voor mezelf angsten ontwikkeld. Hierdoor was ik vaak gespannen en voelde ik me op sommige momenten onrustig. Uit gevolg hiervan ik durfde nauwelijks nog auto te rijden. Hierdoor ging ik dit vermijden en werd de drempel alleen maar groter om nog in de auto te stappen.

Toen kwam ik in contact met Birgit en heb ik hypnosesessies mogen ervaren. Heel bijzonder om dat mee te maken. Hierdoor heb ik de kracht en het vertrouwen in mezelf hervonden. Na de 2e hypnosesessie ben ik zelfs achter het stuur gaan zitten en naar huis (30 min reistijd) gereden. De angsten heb ik door de sessies kunnen overwinnen en het autorijden voelt weer ontspannen.

Birgit is zeer toegankelijk. Het voelde heel vertrouwd om de hypnose onder haar vleugels te ervaren. Ook de nazorg is erg prettig. Een aantal dagen na elke sessie vroeg Birgit nog even of ik al veranderingen ervaarde en was ze oprecht geïnteresseerd hoe het met me ging.

Birgit bedankt voor de mooie sessies waardoor ik het leven een stuk mooier en met meer positiviteit ervaar!

Joeri van Deurzen
3 jaar geleden

Ik was al ruim 36 weken zwanger toen ik een afspraak had bij Brigitte. Mijn eerste bevalling was voor mij traumatisch en ik wilde met vertrouwen en kracht deze geboorte tegemoet gaan. Birgit is zeer kundig, warm, professioneel en straight to the point. Wat wist ze snel de juiste snaar te raken en we gingen aan de slag. Het werd een zeer bijzondere sessie waarin ik mezelf helemaal over kon geven aan het proces. De manier waarop Birgit te werk gaat is echt fantastisch. Ik heb er veel aan gehad, niet alleen tijdens het geboorte proces van mijn tweede kindje maar ook in mijn dagelijks leven. Tijdens de geboorte heb ik vanaf het eerste moment in mijn kracht gestaan, ik stond dicht bij mijn gevoel en wist op ieder moment precies wat er mocht gebeuren. Ook al is het anders gelopen waar ik van te voren op had gehoopt kijk ik positief terug op de bevalling. Mijn vriend en zorgverleners hebben met veel bewondering gesproken over de kracht die ik had en iedere keuze die ik vanuit mijn diepste zijn kon maken op de juiste momenten.
Zeer dankbaar ben ik dat ik deze sessie bij Birgit heb gedaan.

Stefanie
3 jaar geleden

Ik ben bij Birgits hypnosetherapie gekomen met de gedachte om iets aan mijn faalangst te doen. Ik heb hiervoor al groepstraining en individuele coaching gehad, maar dit heeft me enkel praktische handvatten gegeven.

Tijdens de intake kwam Birgit tot de onderliggende factoren van mijn faalangst, waarna ik de hypnose in ging met het thema 'onzekerheid'. Tijdens de hypnose kwamen onbewuste herinneringen en emoties aan de oppervlakte. Achteraf voelde ik me aanzienlijk lichter!
Het klinkt in mijn oren nog steeds ongelofelijk, maar ik merkte in de dagen na mijn sessie al verandering: mijn onzekerheid nam af en mijn zelfvertrouwen groeide.

Uiteindelijk heb ik nog een sessie gehad (de E-motion-L), wat voelde als een ontspannende en vredige aflsuiting van de therapie.

De overheersende negatieve emoties (zoals faalangst) hebben plaats gemaakt voor positieve emoties (zoals zelfverzekerdheid).
Mijn faalangst is naar de achtergrond verdwenen!
Hierbovenop voel ik me een stuk krachtiger, omdat ik meer verbinding voel met mijn emoties en dus weet wat ik nodig heb.

Ik ben heel blij dat ik de sprong in het diepe, de hypnosessies, gedaan heb. Het heeft me meer gegeven dan waar ik voor hoopte.
Dankjewel Birgit.