Het Simpson protocol

Het Simpson Protocol is een unieke vorm van hypnotherapie die ontwikkeld is door Ines Simpson. In deze methode hoef je mij niet te vertellen wat je probleem is. Soms wil je niet praten over alles wat je bezighoudt Dat maakt deze methode zo fijn. Het Simpson Protocol is oneindig flexibel. Het staat toe dat ik als hypnotherapeut kan omgaan met welk probleem of trauma dan ook. In één of twee eenvoudige sessies kan dit worden toegepast.


Hoe werkt het precies?

Met het Simpson protocol word je in een zeer diepe aangename hypnose gebracht. Het is een holistische manier van werken waarbij je jezelf geneest op lichamelijk, mentaal emotioneel en spiritueel niveau. Bij deze methode doe je zelf het innerlijke werk. Als hypnotherapeut begeleid ik het proces om het probleem op te lossen. Het probleem kan worden opgelost doordat alles wat met het probleem verbonden is, wordt losgelaten. Zoals eerder genoemd hoef je hierbij niet veel te vertellen over het probleem. De communicatie gaat namelijk via vingersignalen waardoor je niet hoeft te praten.

 

Met deze behandeling kunnen de diepste trauma’s worden opgespoord en geneutraliseerd en de meest positieve oplossingen worden gezocht. Het Simpson Protocol kan voor de meest voorkomende problemen worden ingezet.