Hypnose-sessie

Voor een volledige omschrijving over wat een hypnose-sessie inhoudt, kunt u hier klikken.


Zelfhypnose leren*

Zelfhypnose is een vorm van hypnose. Hierbij breng je een aantal gedachten die je wilt veranderen in kaart. Je gaat je actief concentreren op het veranderen van deze gedachten of gewoontes. De gedachten en gewoontes zijn het gevolg zijn van onbewust gedrag of je onderbewustzijn. Met zelfhypnose ontdek je de kracht van je brein en onderbewustzijn. Je lost kleinere problemen voortaan moeiteloos zelf op.

*Je krijgt een audiobestand mee naar huis en opvolgingsinfo indien gewenst, op eigen verzoek


Hypnose ontspanningssessie/ontstressen

Bij een hypnose ontspanningssessie laat je je lichaam, geest en ziel in een relaxte staat brengen. Door deze sessie kun je de dag weer door met rust, kracht en zelfvertrouwen. Door regelmatig ontspanningssessies in te plannen, voorkom je stress- en burn-outklachten.


Hypnose stoppen met roken

Bij hypnotherapie stoppen met roken zullen ongewenste hinderlijke gedragspatronen worden omgezet naar stimulerende patronen. Hypnose zorgt ervoor dat het onderbewustzijn wordt aangepast. Zo zal het onderbewustzijn zich gaan gedragen als een ‘niet roker’. De juiste motivatie is voor deze therapie noodzakelijk. Veel mensen merken na één sessie al een verschil!

 


Virtuele maagband

Een virtuele maagband heeft dezelfde werking als de traditionele maagband. U heeft namelijk na het plaatsen van de virtuele maagband het gevoel dat u eerder vol zit en zult daardoor minder grote porties willen eten. Dit zorgt ervoor dat u kunt blijven eten waar u van houdt maar daarnaast eerder verzadigd zal raken. Dit resulteert erin dat u minder eet en dus afvalt. Het verschil tussen een fysieke en virtuele maagband is dat je bij de virtuele maagband geen operatie hoeft te ondergaan.

De Virtuele maagband is van toepassing op mensen met een BMI hoger dan 28.*

*Als je niet voldoet aan deze voorwaarden dan zijn er andere afvalmethoden binnen hypnose waarmee ik je beter van dienst kan zijn