Vitaliteitsgroep

Sinds november ben ik aangesloten bij Vitaliteitsgroep in Breda. Vitaliteitsgroep helpt medewerkers en management met hoge stress, overspannenheid, burn-out klachten of psychische letselschade duurzaam te herstellen.

Lees meer »

IEMT practitioner

Sinds mei 2021 ben ik IEMT practitioner. Daarna heb ik de IEMT Advanced positief afgerond. Dit is een prachtige techniek om te werken met verschillende emoties. Meer informatie is te vinden onder het kopjes IEMT. 

Lees meer »

OldPain2Go®

Sinds maart 2021 ben ik OldPain2Go® practitioner. Dit is een mooie methode om chronische pijnklachten aan te pakken. Heb je alles al geprobeerd en lijkt niks te helpen? Dan is OldPain2Go® misschien wel de oplossing voor jou. Het enige wat je nodig hebt, is de wil om de pijn los te laten.

Lees meer »

Interview Bommelerwaardgids

ZALTBOMMEL - In twee tot drie sessies van je grootste angsten afkomen. Of stoppen met roken. Of gewicht verliezen. Therapeut Birgit Koning (54) heeft al veel goede resultaten geboekt met hypnose behandelingen.

Lees meer »

Podcast over hypnose

Hypnose, waar doet dat jou aan denken? Veel mensen denken aan iets zweverigs en volledig de controle geven aan de hypnotiseur. Dit blijkt een groot vooroordeel. In onderstaande podcast wordt uitgelegd wat hypnose nou precies is en waar het je bij kan helpen. 

Lees meer »

December aanbieding

Wil je graag weten wat hypnose voor je kan betekenen? In december heb ik een aanbieding. Boek nu een sessie voor in december! de sessie kost dan maar € 75,-!

Lees meer »